Ο Χωρος μας - My CMS
15593
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15593,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αντωνία Ηλιάδου στεγάζεται σε ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την άνετη και ευχάριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Επίσης, οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά συστήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών και εποπτικά μέσα που συμβάλλουν στη κατανόηση της ξένης γλώσσας.

Με μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι αίθουσες διδασκαλίας στο  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αντωνία Ηλιάδου διαφέρουν από τις τυπικές αίθουσες διδασκαλίας που έχουμε συνηθίσει. Το κάθε περιβάλλον εκμάθησης είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να διασφαλίζεται: α) η άμεση διαπροσωπική επαφή μεταξύ καθηγητή και μαθητή και β) η ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των μαθητών. Με αυτό τον τρόπο ο καθηγητής παρακολουθεί τη μαθησιακή εξέλιξη μέσα στη τάξη και εντοπίζει ευκολότερα τυχόν αδυναμίες και ελλείψεις. Ακόμη, οι μαθητές νιώθουν ότι είναι μέλη μιας ομάδας και ότι προσπαθούν μαζί για ένα κοινό στόχο. Στη διαδρομή, θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και θα θελήσουν να αλληλοβοηθηθούν ώστε να γίνουν καλύτεροι ατομικά.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αντωνία Ηλιάδου θα βρείτε επίσης και ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο τόσο για τους γονείς που περιμένουν να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά το τέλος του μαθήματος όσο και για τους μαθητές που θέλουν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις διάφορες άλλες δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν. Στο χώρο αυτό λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη που δίνει τη δυνατότητα και το κίνητρο στους μαθητές να γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της Αγγλικής και της Αμερικανικής Λογοτεχνίας.