Σχετικα με εμας - My CMS
15576
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15576,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

To know us better….

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αντωνία Ηλιάδου ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες ατόμων όλων των ηλικιών να μάθουν ξένες γλώσσες με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισής μας και η επιμονή μας στην επίτευξη των στόχων που θέτουμε αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας των μαθητών μας.

Μετά την αποφοίτηση μου από το τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισα τις σπουδές μου συμμετέχοντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Αμερικανικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού του Α.Π.Θ. Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος με βαθμό “Άριστα”, δέχτηκα πρόταση να συμμετάσχω στο διδακτορικό πρόγραμμα του τομέα της Αμερικανικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού του Α.Π.Θ. στο οποίο είμαι υποψήφια διδάκτορας.

Στα πλαίσια της ακαδημαϊκής μου παρουσίας έχω συμμετάσχει σε διεθνή συμπόσια και συνέδρια ως ομιλήτρια. Μερικά από αυτά:

Συμμετοχή σε Συνέδρια, Συμπόσια

 

  • “απ – εικονήσεις της Αμερικής”/ Visualizing America

Ημερομηνία: 30 September 2011

Ώρα: 9:00 – 15:30

Οργάνωση: HELAAS

Τοποθεσία: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη

  • Αστικά πεδία σε μετάβαση / Urban Environments in Transition

Ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου 2013

Ώρα: 9:00 – 15:30

Οργάνωση: Fulbright, Greece

Τοποθεσία: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη

  • Χω/όρο-γραφώντας την Αμερικη

Ημερομηνία: 6-7 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα: 12:00 – 19:00 (6 Δεκεμβρίου) και 9:30 – 15:30 (7 Δεκεμβρίου)

Οργάνωση: HELAAS

Τοποθεσία: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη

  • Othello’s Island Conference 2018 and the Early Modern Writers Colloquium

Ημερομηνία: 25 – 27 Μαρτίου 2018

Οργάνωση: Imperial College London, Sheffield Hallam University, the University of Bristol, the University of Cyprus, the University of Kent, the University of Northern Arizona.

Τοποθεσία: Centre for Visual Arts and Research (CVAR), Nicosia, Cyprus.

Τίτλος εργασίας που παρουσιάστηκε: “‘For the perusal of the young and thoughtless of the fair sex…’”: The Ideology of Republican Motherhood and the “Awakening” of Women in Susanna Rowson’s Charlotte Temple.”

Επίσης, επιστημονικά άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Δημοσιεύσεις/ Ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις

 

Τέλος, είμαι μέλος της HELAAS (Ελληνική Εταιρία Αμερικανικών Σπουδών).

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή μου πορεία, έχω ασχοληθεί εδώ και μια δεκαετία με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας οδηγώντας τις μαθήτριες και τους μαθητές μου στην επίτευξη των στόχων τους.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αντωνία Ηλιάδου πιστεύουμε ότι η κατάκτηση της γνώσης δεν είναι ένας προορισμός, αλλά ένα ταξίδι που δε σταματάει ποτέ. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούμε να κατακτήσουμε! Σας προσκαλώ να το κάνουμε μαζί!

Με εκτίμηση,

Αντωνία Ηλιάδου

Υποψήφια Διδάκτορας Αμερικανικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.